Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:07:2021 08:45
Efter 18 lange måneder: Nu bliver Wembley fyldt til bristepunktet

Det ikoniske stadion kan nu igen lukke massevis af tilskuere ind.


Der er blevet givet tilladelse til, at Community Shield-opgøret mellem Leicester og Manchester City kan spilles foran fulde huse på Wembley.

Det erfarer Talksport. Dermed kan der komme 80.000 ind til kampen, som vil være det første egentlige forsøg i England med tilskuere på stadions.

Siden coronapandemien for alvor gjorde sit indtog i Europa i marts 2020, har det været småt med tilskuere, selvom der også blev lukket 60.000 ind på det ikoniske stadion til EM-slutrunden.

Opgøret finder sted lørdag 7. august, og der er kick-off klokken 18.00 dansk tid.

Der vil ikke være forlænget spilletid, såfremt de to mandskaber ikke kan finde ud af at afgøre opgøret i ordinær tid. Kampen vil i det tilfælde gå direkte i straffesparkskonkurrence.

Sidste år løb Arsenal med Community Shield-pokalen, efter at have besejret Liverpool med 5-4 på straffespark efter 1-1 i ordinær tid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE