AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2019 19:55
Eel-Kye Gun-Doe-Wan: UEFA guider dig til perfekt udtale af City-stjerners navne

UEFA har offentliggjort en guide til, hvordan man udtaler City-stjernernes navne korrekt.


Champions League-sæsonen er lige om hjørnet! Og med det internationale islæt kan det godt være svært at navigere i de forskellige navne, spillerne nu engang har.

For at fans rundt omkring i verden har styr på deres udtale, har UEFA udgivet en guide til, hvordan man udtaler en række vanskelige navne korrekt.

Manchester City har således fire stjerner på listen over spillere, hvis navne er svære at udtale.

Den første spiller er Kevin De Bruyne. Belgieren har et navn, som man har hørt diverse TV-eksperter give forskellige udgaver af i alt for lang tid. Men nu er svaret her endelig! Ifølge guiden skal han udtales som Kevin De Brurner.

Den næste er højrebacken Joao Cancelo, som ifølge guiden skal udtales Joo-wow Can-say-lo.

Og så til en klassikker - Ilkay Gündogan. Navnet er ikke kun svært at stave, men også svært at udtale. Den korrekte udtale er angiveligt; Eel-Kye Gun-Doe-Wan.

Til sidst er der den brasilianske bænkevarmer Gabriel Jesus. Efternavnet skal åbenbart udtales Jay-zooss.

Mens man venter på, at Champions League vender tilbage kan man finde hele guiden her.

Heldigvis er ventetiden snart ovre, og for de fire City-spillere med de vanskelige navne, begynder Champions League-kampagnen mod Shaktar Donetsk på onsdag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED