Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:03:2021 11:19
Edu har travlt: Arsenal arbejder på seks transfers

Arsenal er godt i gang med at forberede salg såvel som køb af spillere i sommertransfervinduet.


Sommertransfervinduet er stadig et par måneder væk, men Arsenal og sportsdirektør Edu har allerede travlt med at påbegynde salget og købene af en række spillere.

Starter vi med med de mulige farveller, arbejder The Gunners angiveligt på at sælge Lucas Torreira. Næppe til Atletico Madrid, men formentlig til en Serie A-klub som Fiorenina. Ifølge Corriere dello Sport skulle The Gunners have givet grønt lys til en handel.

En anden spiller på vej væk ser ud til at være Alexandre Lacazette. Football London erfarer, at Arsenal er klar til at sælge den 29-årige franskmand, hvis et hold byder en nogenlunde pris.

Hector Bellerin har selv bedt om at skifte efter at have lovet Mikel Arteta, at han ville blive en sidste sæson i klubben, hvis man skal tro ESPN. Som erstatning er Arsenal til gengæld meget interesseret i at signe Tariq Lamptey fra Brighton, melder blandt andre Fabrizio Romano.

Derudover skulle Arteta også ønsker sig en angriber og en ny midterforsvarer. Ifølge Ian McGarry fra The Transfer Window Podcast har Arsenal taget kontakt til Celtic med øje for signingen af Odsonne Edouard til sommer. Den 23-årige franskmand har scoret 81 mål i 160 kampe for The Bhoys.

Torsdag skriver London Evening Standard også, at Arsenal er i kontakt med RB Leipzig omkring Ibrahima Konate. Det var ingen hemmelighed, at Arsenal tidligere har forsøgt at signe Dayot Upamecano, men den 22-årige midterforsvarer tager turen til Bayern München til sommer.

Konate er et år yngre, men også højtagtet, og ligesom Upamecano har Konate også en frikøbsklausul på mellem £30-40 millioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED