Eden Hazard tryllede i sikker Chelsea-sejr

Af Pelle Rigtrup
18.11.2017 Kl. 16:55
Eden Hazard var i overdådigt spillehumør, da Chelsea satte West Bromwich til vægs på The Hawthorns.

Andreas Christensen var endnu engang i startopstillingen, da Chelsea i dag skulle op mod West Bromwich på The Hawthorns.

Hjemmeholdet skulle forsøge at få deres første ligasejr siden 2. spillerunde, og det startede da også godt ud for Tony Pulis’ mandskab, der allerede efter fem minutter fik bolden i kassen. Salomon Rondons mål blev dog vinket for offside, og Chelsea slap dermed med skrækken.

Stille og roligt bed gæsterne sig ind i opgøret, og efter et lille kvarter kunne Antonio Conte juble på sidelinjen. En yderst velspillende Eden Hazard lavede en forrygende vending og trak sig fri af en West Bromwich-spiller, hvorefter han sparkede på mål. Ben Foster snuppede forsøget, men returen røg lige ud til Alvaro Morata, der nemt kunne score sit ottende ligamål.

West Bromwich havde svært ved at komme sig oven på scoringen, og fem minutter senere blev det så endnu værre for The Baggies. Denne gang var rollerne byttet om, da Morata med en fiks hælaflevering sendte Hazard helt alene afsted mod hjemmeholdets mål. Belgieren trak flot udenom Foster og smækkede sikkert bolden i kassen til 2-0.

Chelsea fortsatte med at være i kontrol, mens West Bromwich ikke kunne stille meget op. Med små ti minutter tilbage af 1. halvleg fik The Blues tildelt et frispark, der blev sparket over mod bagerste stolpe. Her stod Marcos Alonso helt fri, og den spanske wingback kunne nemt sende bolden i nettet til pauseføringen 3-0.

Efter pausen valgte Chelsea at trække en smule i håndbremsen og spare kræfter til midtugens Champions League-kamp mod Qarabag, men Eden Hazard var ikke færdig med at imponere.

Få minutter inde i 2. halvleg var han tæt på at score efter en kontra, men skuddet sad lige på Ben Foster. Der skulle dog kun gå yderligere 10 minutter, før belgieren igen kunne juble over en scoring.

Belgieren modtog en forrygende aflevering fra Cesc Fabregas, hvorefter han tog et lille træk og scorede til 4-0.

I slutningen af opgøret skulle James McClean have scoret for West Bromwich, men den indskiftede irer sendte kuglen forbi mål.

Chelsea snuppede dermed en overbevisende 4-0 sejr og forværrede West Bromwich’ krise. Med sejren stryger de forbi Tottenham og Manchester United i tabellen og op på 2. pladsen. De Røde Djævle kan dog overhale dem senere, hvis de besejrer Newcastle.