AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:01:2019 16:14
Echo: Lovren bliver ikke klar til kamp mod Brighton

Liverpool er efter alt at dømme uden den kroatiske forsvarer mod Brighton, så Klopp forventes at være kreativ med sin opstilling i bagkæden.


Dejan Lovren fik ikke mere end en håndfuld minutter på banen, før han trak en skade mod Wolves i mandagens kamp mod Wolverhampton, og den kroatiske forsvarer bliver formentlig ikke klar til weekendens Premier League-kamp mod Brighton.

Det skriver Liverpool Echo.

Der er endnu ikke sat en dato for, hvornår Lovren kan vende tilbage, men ifølge lokalmediet skal man være mere end jubeloptimist for at tro, at det bliver til udekampen på Amex Stadium.

Klubben er dog håbefuld for, at Lovren kan vende tilbage før snarere end senere, men skadens omfang er endnu ikke blevet afdækket.

Det kan potentielt vise sig at blive kritisk, for The Reds er allerede spændt for i bagkæden, hvor også Joe Gomez og Joel Matip er ude mod Brighton.

Det efterlader Virgil Van Dijk tilbage som klubbens eneste ældre specialist på midtstopper-positionen, men han forventes at få følgeskab af Fabinho – og eventuelt Wijnaldum i en bagkæde bestående af tre mand -  på lørdag. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED