Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2020 15:56
EA SPORTS slår fast: Vi har rettigheder til alle spillere i FIFA

EA SPORTS gør det klart, at de har rettigheder til alle spillere i deres FIFA-spil.


Zlatan Ibrahimovic var forleden til tasterne, hvor han satte spørgsmålstegn ved EA SPORTS tilladelse til at bruge hans navn og ansigt i spillet.

Efterfølgende tilsluttede Gareth Bale sig også, men EA SPORTS gør det klart, at de har aftaler på alle spillere, der er involveret i deres spil.

- Vi er opmærksomme på snakken omkring tilladelse af spillere i EA Sports. De ting, der bliver beskrevet på de sociale medier, er et forsøg på at skabe konflikt for FIFA 21 gennem tredjeparter og har ikke meget med EA SPORTS at gøre, siger en talsperson fra EA SPORTS.

- For at gøre det helt klart, så har vi kontraktmæssige rettigheder til at inkludere alle spillere, der er i vores spil. Som nævnt tidligere får vi tilladelser gennem ligaerne, holdene og individuelle spillere. Som tilføjelse arbejder vi sammen med FIFPro for at sikre, at vi kan inkludere så mange spillere som muligt for at kunne skabe det mest autentiske spil. I disse tilfælde (Zlatan Ibrahimovic og Gareth Bale, red.) er vores tilladelse til at bruge disse spillere kommet gennem en klubaftale med AC Milan samt vores eksklusive partner Premier League, som også inkluderer alle spillere fra Tottenham.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED