AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2020 19:25
Dyt bot: Disse PL-stjerner har de dyreste biler

Med en stor lønpose følger en ekstravagant bil, medmindre man hedder N'Golo Kanté.


Premier League er notorisk kendt for store lønsummer, hvilket også typisk resulterer i, at spillerne ses i dyre biler og dyrt designertøj.

I den forbindelse har TalkSport taget et kig på, hvor ekstravagant spillerne egentligt lever, da mediet har bragt en liste over de spillere, der har de dyreste biler.

Samtidigt er der ligeledes bragt en oversigt over, hvilket spillere, der hurtigst den pengesum, som bilen har kostet, ind igen. 

Den luksuriøse liste: Spillere med de dyreste biler

1. Pierre-Emerick Aubameyang, Heung-min Son: Ferrari

Både Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang og Tottenhams Heung-min Son ejer en Ferrari LaFerrari, som koster monstrumentale £1.150.000, hvilket er nok til at toppe listen.

2. Paul Pogba: McLaren

Manchester Uniteds franske stjerne ejer en McLaren P1, som koster omtrentligt £900.000, hvilket også må siges at være en ordentlig sjat penge. 

3. Roberto Firmino, Dele Alli, Michy Batshuayi: Rolls Royce

På listen findes der således to etablerede stjerner for Liverpool og Tottenham i form af henholdsvis Roberto Firmino og Dele Alli. Derudover er breddespilleren Michy Batshuayi også en del af klubben, som har en Rolls Royce Phantom, som går for cirka £350.000, hvilket bestemt heller ikke er et beskedent beløb for en bil. 

Den mere beskedne: Spillere, der hurtigst har tjent deres bils pris ind

1. N'Golo Kante: Mini Cooper

Chelseas ydmyge stjerne, N'Golo Kanté, er dén spiller, der hurtigst tjente pengene ind igen, efter at han købte sig sin Mini Cooper S. Prisen på en sådan bil er omtrent £28.000, hvilket er særdeles beskedent med tanke på, at franskmanden tjener £290.000 om ugen.

2. Tanguy N'dombele: Volkswagen

På andenpladsen findes Tanguy N'dombele, som har sig en Volkswagen Touraeg, som koster cirka £95.000. 

3. David De Gea: Aston Martin

Spanske David De Gea er at finde på tredjepladsen, da han har en Aston Villa Vantage, som går for £115.000, hvilket bestemt heller ikke er billigt, og hans plads på listen er formentligt mere et udtryk for den store kontrakt, som gør, at han tjener £375.000 om ugen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED