Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2021 12:47
Dyrt drop: Ronaldos 'debutscoring' kan koste Newcastle-keeper sin plads

Newcastle-keeperen Freddie Woodmans stamplads i Newcastle-buret er i fare efter weekedens fadæse.


Cristiano Ronaldo scorede i sin første halvleg tilbage i Manchester United-klæder, da De Røde Djævle lørdag eftermiddag tog imod Newcastle på Old Trafford.

Om end det meste af opmærksomheden ikke overraskende endte omkring Ronaldos 'debutscoring', så har Newcastle-keeperen Freddie Woodman ikke sluppet for problemer.

Det var nemlig et stort drop af den 23-årige keeper, som gav portugiseren muligheden for at score, hvilket kan koste ham dyrt.

Avisen The Mirror erfarer i dag, at Woodman formentlig vil miste sin plads til keeper-konkurrenten Karl Darlow, der næste weekend vil få muligheden for at drage fordel af Woodmans fejl.

Freddie Woodman har siden han var 17 år gammel været udråbt som et af Englands lyseste målmandstalenter, og han har altså i denne sæson endelig fået muligheden for at optræde for sin barndomsklub.

Når Newcastle fredag tager imod Leeds forventes Karl Darlow dog at være tilbage imellem stængerne på St. James' Park.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE