Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2022 20:32
Dyre herrer: Her er Manchester Uniteds ønskeliste til midtbanen

Midtbanepositionen er Manchester Uniteds største prioritet til sommerens transfervindue.


Sommerens transfervindue var et af de helt store for Manchester United, da de hentede Raphael Varane, Jadon Sancho og Cristiano Ronaldo.

På det tidspunkt stod Ole Gunnar Solskjær i spidsen for klubben, og han var også interesseret i at styrke midtbanen.

Det er en position, som er blevet nævnt adskillige gange i løbet af sæsonen, og det vil også være sommerens helt store prioritet for Manchester Uniteds rekrutteringsteam. Det skriver The Athletic.

Klubben er også klar over, at de er nødt til at investere stort, hvis de skal have nogle af de transferemner, som man har på ønskelisten.

Den ene er Dortmund-juvelen, Jude Bellingham, som i 2020 skiftede til den tyske klub for en sum af £25 millioner.

Derudover er de også meget interesseret i Declan Rice, som flere gange er blevet rygtet til Manchester United samt andre Premier League-klubber.

I sommer krævede West Ham i omegnen af £100 millioner for den engelske midtbanespiller, og med præstationerne i denne sæson har formentlig ikke fået prisen til at falde. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE