AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:11:2019 09:36
Dyr omgang: Disse 8 spillere er Uniteds transfermål på sigt

ESPN skriver, at Manchester United og Ole Gunnar Solskjær har hele otte forskellige transfermål.


Ole Gunnar Solskjær har fået stillet penge til rådighed i vintertransfervinduet, men nordmanden har også erkendt, at han ikke ønsker at signe spillere bare for at signe spillere.

Det skal også være de rigtige, der bliver hentet -  og helst én eller flere af de otte langsigtede transfermål, som manageren ifølge ESPN har.

Erling Braut Håland, Champions League-topscoreren fra RB Salzburg, skulle være ét navn på transferlisten, og The Red Devils skulle stå klar med et bud allerede denne januar.

Derudover har Jadon Sancho længe været et transfermål, og det er ingen undtagelse nu. Teenagestjernen kan få selskab af endnu to unge engelske spillere i form af James Maddison og Declan Rice, der også skulle være på blokken.

Særligt angriberposten og en forstærkning til midtbanen er presserende forud for det kommende transfervindue, og til de to positioner skulle Moussa Dembele, Callum Wilson samt Aston Villa-duoen John McGinn og Jack Grealish være i spil.

Det var de otte spillere, som The Red Devils ifølge ESPN håber på bliver tilgængelige til januar eller næste sommer. Overordnet set må man sige, at Ole Gunnar Solskjær og Manchester United umiddelbart er tro mod klubbens nye transferstrategi, der fokuserer på unge spillere.

Samtlige transfermål er nemlig under 27.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED