Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2021 20:57
Dyr Barcelona-spiller åben for Newcastle-skifte

Ousmane Dembélé vil efter sigende være åben for at tage skridtet til Premier League og Newcastle.


Newcastle har fået rigtig mange penge mellem hænderne, men Premier League-klubben behøver ikke engang lægge en transfersum for at hente en ganske markant spiller til klubben næste sommer.

For her udløber Ousmane Dembélés kontrakt med Barcelona nemlig, og ifølge Goal er den franske kantspiller åben for at skifte livet i Catalonien ud med en tilværelse i det nordlige England.

Han har ikke spillet en eneste kamp i denne sæson, og generelt har tiden i Barcelona ikke været en succes for den lynhurtige franskmand, der kom til fra Dortmund for mere end 750 millioner kroner i 2017.

Nu siges han at være på udkig efter en ny klub, og det nye projekt i Newcastle er tilsyneladende tillokkende for Dembélé, der vil kunne danne en interessant kantduo med Allan Saint-Maximin, der allerede er at finde hos The Magpies.

Barcelona har flere gange forsøgt at forlænge kontrakten med Dembélé, der dog har afvist ethvert forsøg fra spaniernes side.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE