AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:04:2019 18:04
Dyche: Vi er ikke reddet endnu

Burnley har endnu ikke sikret sig en ny sæson i Premier League, siger Sean Dyche inden mandagens møde med Chelsea.


Burnley vandt lørdag 2-0 over Cardiff, og det betyder, at The Clarets med fire kampe tilbage af sæsonen er otte point foran netop Cardiff, som ligger lige under nedrykningsstregen.

Sean Dyches mandskab har dog fire svære kampe tilbage mod Chelsea, Manchester City, Everton og Arsenal, og englænderen slår torsdag fast, at man endnu ikke er sikret overlevelse.

- Nej. Det er aldrig slut, før det er slut. Jeg har mindet spillerne om det i denne uge. Vi har kæmpet os til det år efter år, og vi skal fortsætte med det, vi har gjort indtil nu. Vi har fire virkelig vigtige og svære kampe tilbage, men lige så har de andre. Det er den tid på sæsonen.

- Der er masser at spille for, og vi skal fortsætte med at spille for at opnå vores mål.

Dyche roser desuden Dwight McNeil, som har scoret to gange i de seneste fire kampe, og som leverede oplægget til Chris Woods afgørende scoring mod Cardiff.

- (Jeg har været) meget imponeret. Han har gjort det rigtig godt. Han har fået ros fra mange mennesker, inklusiv mig selv, og jeg fremhæver sjældent individer, men jeg synes, at han fortjener det.

- Jeg synes, at han har gjort det suverænt efter at være kommet ind på holdet. Han er en rigtig god spiller, og han fortsætter med at lære om Premier League. Han spiller uden tvivl en stor rolle på et hold, der har fået 27 point i de sidste 15 kampe.

McNeil står noteret for tre scoringer og fem assists i 22 Premier League-kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED