AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:01:2019 17:28
Dyche revser engelske medier efter Liverpool-rygte

Liverpool blev i dagens avisspalter sat i forbindelse med James Tarkowski, men det rygte har Sean Dyche ikke været sen til at skyde ned.


Flere engelske medier berettede torsdag morgen, at Liverpool var interesseret i at hente Burnleys James Tarkowski på en lejeafale for at sætte en stopper for holdets skadesproblemer i defensiven.

Rygtet forlød dog, at Burnley ikke var klar på at udleje den engelske midterforsvarer, men at Liverpool var velkomne til at købe ham permanent – hvis de hostede op med £50 millioner.

I disse transfertider bliver der skrevet mangt og meget mere eller mindre rigtigt i rygtespalterne, og de fleste historier får lov at gå deres gang – om de så er sande eller ej.

Men lige netop dette rygte kunne Burnley-træner dog ikke holde sig fra at kommentere på, da han simpelthen fandt den for bizar.

- Der er mange rygter derude, men meget lidt fakta.  Den mest fantastiske er historien om Tarkowski.  Den er direkte bizar,  siger Dyche til Talksport.

- Det er den tid på sæsonen, og alle er på udkig efter en bid, men der er virkeligt meget opdigtet derude i øjeblikket. 

Efter alt at dømme er det The Sun, der har startet den nu sønderskudte historie, så det kan næppe komme som en overraskelse for nogen, at den er usand.

Efterfølgende er en lang række andre engelske medier begyndt at citere The Sun uden at nævne,  hvem originalkilden var. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED