AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:06:2020 08:42
Dumt: Udlejet Chelsea-spiller udvist efter slåskamp med modspiller

Matt Miazga, der er udlejet fra Chelsea til Reading, blev i går udvist efter et sammenstød med en modspiller.


Der var gang i den i slutningen af gårsdagens Championship-opgør mellem Derby og Reading, hvor Tom Lawrence og Matt Miazga havnede i en slåskamp efter slutfløjt. 

De to spillere gik hen mod hinanden, hvorefter Miazga, der er udlejet til Reading fra Chelsea, langede ud efter Lawrence.

Herefter skubbede amerikaneren til Derby-spilleren, der kvitterede ved at nikke en skalle. Det fik for alvor sindet i kog hos Miazga, der stak den 26-årige Derby-spiller en lussing. 

Efterfølgende kom spillere fra begge hold løbene for at stoppe slåskampen, mens kampens dommer belønnede de to slagsbrødre med et rødt kort. 

Matt Miazga kom til Chelsea i 2016, men han har stort set tilbragt hele karrieren hos The Blues som lejesvend i henholdsvis Vitesse, Nantes og Reading.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED