AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:11:2019 15:04
Dumt: Premier League-klub afviste Robertson og Maguire for en slik

Man havde chancen for at købe både Andy Robertson og Harry Maguire, men slog ikke til.


Man kan ikke klandre Everton for ikke at investere i sin trup, men man kan klandre klubben for ikke altid at investere ordentligt.

Signingen af eksempelvis Richarlison og Lucas Digne var god forretning, men for hver Richarlison og Digne har der også været en Davy Klaassen og Sandro Ramirez.

Og nu fortæller klubbens tidligere sportsdirektør Steve Walsh, hvordan klubledelsen afviste muligheden for at hente Andrew Robertson og Harry Maguire, da de to forsvarere var ved at skabe et navn i Premier League.

- Jeg tilbød klubben Andrew Robertson og Harry Maguire på et sølvfad, da spillerne var i Hull, og det ville ikke koste mere end £20 millioner sammenlagt for dem begge, siger Walsh til The Athletic.

- Men Everton ville ikke købe dem, ligesom de heller ikke ville købe Jonny Evans, inden han skiftede til Leicester.

Harry Maguire skiftede som bekend til Manchester United for £80 millioner denne sommer og blev dermed verdens dyreste forsvarer, mens Andrew Robertson uden tvivl ville være samme pris værd, hvis Liverpool hypotetisk valgte at sælge ham i morgen.

Everton havde altså chancen for at købe forsvarsduoen for en lille brøkdel af, hvad de er værd i dag, men forspildte den...


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED