Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2020 10:34
Dumt: Arteta skal have alvorssnak med Arsenal-spiller

Mikel Arteta har tænkt sig at skulle have en alvorlig snak med Nicolas Pépé, forlyder det.


Nicolas Pépé så rødt i weekenden mod Leeds, og dermed blev der tilføjet endnu et kapitel til historien om ivorianerens svære tid i Arsenal.

Siden rekordskiftet fra Lille i sommeren 2019, hvor Arsenal betalte 600 millioner kroner for kantspilleren, har han haft umådelig svært ved at leve op til forventningerne, og i denne sæson har han også kæmpet med at være fast mand i startopstillingen.

Og efter det røde kort mod Leeds skal Nicolas Pépé nu stå skoleret for Mikel Arteta, der vil have en alvorssnak med landsholdsspilleren fra Elfenbenskysten.

Det skriver The Times.

Den seneste episode mod Leeds har ikke gjort Artetas tvivl om Pépés fremtid i klubben mindre, men på nuværende tidspunkt er det højst usandsynligt, at The Gunners vil sælge eller udleje midtbanespilleren i det kommende transfervindue.

I denne sæson har Pépé blot startet inde i to ligakampe, og han må nu vente flere uger på igen at spille i Premier League, da de røde kort mod Leeds koster en karantæne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED