Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:03:2021 08:20
Dum, dummere, United: Kæmpebrøler kostede United Håland for £3 mio.

Bryan King, der er scout i Skandinavien for Everton, kan fortælle, hvordan Manchester United missede chancen for at signe Erling Håland for £3 millioner.


Tidszoner er forhåbentligt et koncept, som Manchester United sidenhen har fået styr på, for klubbens manglende evne til at tage højde for tidsforskelle betød, at de missede chancen for at signe Erling Håland for £3 millioner for tre år siden.

Det fortæller Everton-scouten Bryan King i et interview med Daily Mirror. Han var overrasket over, at en eller flere engelske klubber ikke havde bemærket Erling Håland tidligere, for nordmanden har bombet løs gennem ungdomsårene.

Ole Gunnar Solskjær stod som bekendt i spidsen for den unge angriber i Molde, så da den norske manager blev udnævnt til træner for Manchester United, ønskede han at bringe Håland med sig så hurtigt som muligt.

Men det var her, en misforståelse, eller dumhed, kostede The Red Devils dyrt ifølge King.

Det var arrangeret, at en repræsentant fra Manchester United skulle ringe Hålands agent, Jim Solbakken, op klokken 09.00 for at færdiggøre en handel, som ville føre angriberen til Old Trafford for £3 millioner.

Men hvor Molde regnede med, at det ville være klokken 09.00 norsk tid, troede Manchester United åbenbart, at der var tale om klokken 09.00 engelsk tid. Derfor ringede repræsentanten for De Røde Djævle først klokken 10.00 norsk tid.

På det tidspunkt havde en anden interesseret klub, RB Salzburg, allerede ringet i deres sted og sikret sig nordmanden.

- Det var en ganske enkelt manglende kommunikation, der kostede. Det var en mærkværdig situation, hvor man ikke kan bebrejde nogen, fortæller King til Daily Mirror.

Forrige januartransfervindue forsøgte Manchester United så igen at signe Håland, da han forlod RB Salzburg. Da endte Dortmund med at vinde kapløbet på et tidspunkt, hvor nordmandens pris var steget til £18 millioner.

Nu rygtes han så væk igen, og Manchester United bliver omtalt som en af de interesserede klubber sammen med blandt andre Manchester City, Chelsea og Liverpool. Nu ventes Håland at koste omkring eller over £100 millioner, så forvekslingen af tidszoner bliver kun dyrere og dyrere for Manchester United.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED