AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:06:2020 18:00
Dum, dummere, dummest: Tre Watford-spillere droppet på grund af fest

Watford-truppen må i dag undvære tre spillere, som har været til fest.


Tre Watford-spillere er angiveligt blevet udeladt af klubbens trup til opgøret mod Southampton denne søndag på grund af en fest.

Strenge restriktioner på grund af corona og et højt smittetal i Storbritannien har været noget af det, der har været med til at sætte Premier League på pause.

Derfor er det ikke videre smart, når man vælger at afholde en fest midt i det hele.

Det havde de tre Watford-spillere Andre Gray, Nathaniel Chalobah og Domingos Quina dog ikke gennemtænkt, og The Hornets har derfor ingen chancer taget.

På klubbens hjemmeside skriver de, at spillerne er udeladt på grund af de øvrige spillere, trænere og officials’ helbred.

En video, der blev delt på Andre Grays Instagram-profil viser, at han og de to øvrige spillere var sammen med andre personer. I alt oversteg antallet af mennesker samlet i haven forsamlingsforbuddet i Storbritannien. Her må man maksimalt være seks personer forsamlet.

Watford er i skrivende stund i overhængende nedrykningsfare. Klubben er bagud med 0-1 hjemme mod Southampton og indtager en 16. plads.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED