Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2021 11:34
Duksedrengene: Fernandes afslører de fire United-profiler som træner ekstra

Bruno Fernandes har sat navn på de fire holdkammerater, som bliver hængende længere tid på træningsbanen end nødvendigt.


Det siger næsten sig selv, at en mand med et sådan vindergen som Bruno Fernandes bliver hængende og træner ekstra hver dag, men den portugisiske magnifico er ikke ene om det.

- Jeg selv, Juan (Mata) og Alex (Telles,) Rashford og Fred bliver hængende efter træning. Jeg tror næsten, vi bliver ekstra tid hver dag, fortæller Fernandes til Manchester Uniteds egen tv-kanal MUTV.

Ofte er det for at øve frispark og dødbolde, at Bruno Fernandes tager den ekstra tørn på træningsbanen. Nogle gange er det dog næsten ved at tage overhånd for playmakeren.

- Nogle gange bliver Solskjær nødt til at smide mig hjem for at få mig til at stoppe. Men jeg arbejder altid på mine frispark, og jeg kan godt lide at se og lære fra Juan Mata, for han er virkelig en god specialist, fortæller Fernandes.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED