Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:03:2021 10:34
Du får ikke skarpere pris: Barca tilbyder Griezmann til Premier League-storholdene

OK Diario skriver i dagens avis, at FC Barcelona er villige til at sælge Antoine Griezmann for et relativt lille beløb.


FC Barcelona betalte omkring £95 millioner for Antoine Griezmann i sommeren 2019, men franskmanden har ikke været noget hit, og nu er det catalanske storhold parate til at få et kæmpe underskud på den 29-årige verdensmester.

Ifølge OK Diario håber Barcelona nemlig på at kunne sælge ham for omkring £50 millioner til en Premier League-klub, men det er ikke utænkeligt, at prisen står til forhandling - og kan blive presset yderligere i bund.

Der er flere årsager til det massive prisfald. Dels har Griezmann som bekendt underpræsteret, og han nærmer sig de 30, hvorfra "videresalgsværdien" begynder at tage et dyk. Desuden er Barcelona spændt ekstremt hårdt for rent økonomisk, og det har ikke ligefrem hjulpet, at en verdensomspændende pandemi udelukker tilskuere fra stadion.

Klubben skylder et stort milliardbeløb væk i gæld og er derfor desperate efter at skille sig af med nogle af sine mest løntunge spillere. Derfor har de største engelske hold nu muligheden for at slå til, hvis de tør tage chancen.

Manchester United har tidligere været tæt på at signe franskmanden, og ifølge OK Diario er det ikke utænkeligt, at De Røde Djævle melder sig på banen igen, hvis deres forsøg på at signe eksempelvis Jadon Sancho går i vasken.

Derudover er der adskillige andre engelske hold, som enten allerede eller meget snart står og mangler en eller flere angribere. Chelsea, Manchester City, Arsenal og Liverpool ventes alle at være på udkig efter en 9'er til sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED