AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:06:2020 09:58
Droppet af Adidas: Özil mister trecifret millionsponsorat

Bild skriver, at den tyske playmaker står til at miste sit sponsorat med Adidas.


For snart syv år siden indgik Mesut Özil et længerevarende sponsorat med sportstøjsgiganten Adidas værd £22 millioner, men det udløber denne sommer, og det tyske brand har ingen intentioner om at forlænge.

Det skriver tyske Bild.

Arsenal-stjernen kommer næppe i pengenød af den grund, da han angiveligt tjener £350.000 ugentligt, men det er det andet store sponsorat, han mister på relativt kort tid. Sidst var det Mercedes, der ikke længere ønskede at promovere sig selv via playmakeren.

Det skyldes måske manglen på spilletid for The Gunners, så synligheden er mindre. Samtidigt har Özil gjort sig bemærket ved at posere sammen med den tyrkiske præsident Erdogan, ligesom han tidligere på sæsonen kritiserede det kinesiske styre for deres behandling af landets muslimske mindretal.

Ret eller uret, så er det den slags ting, der kan få store globale brands til at trække fingrene til sig.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED