Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2021 12:14
Drømmeskifte tæt på at gå i vasken: Lykkedes 10 minutter før deadline

Facundo Pellistri fortæller om en bizar episode sidste sommer.


En bizar sag om en underskrift kunne have kostet Facundo Pellistri et drømmeskifte til Manchester United.
 
På transfervinduets absolut sidste dag sidste sommer, lykkedes det for De Røde Djævle at købe det uruguayanske stjernefrø for 10 millioner euro - 75 millioner kroner - men det var ikke uden besvær.
 
- Det var meget stressfyldt! Min transfer gik igennem 10 minutter før deadline. Jeg forlod træningsbanen og skrev under på en kontrakt, det gjorde via et Facetime-opkald med min advokat, lyder det fra Pellistri til The Athletic.
 
- Da jeg blev rykket op på førsteholdet hos Penarol, gjorde mine holdkammerater grin med mig, fordi min underskrift lignede en babys. 
 
- De ville have mig til at forbedre min underskrift, så jeg ændrede min underskrift til en mere voksen en af slagsen - som var lidt á la F.A.C.U.N.D.O P.E.L.L.I.S.T.R.I. - men min gamle underskrift var stadig på de officielle papirer. Så jeg blev nødt til at udfylde nogle nye papirer.
 
- Alle dokumenter skulle printes ud på ny og skrives under igen. Vi skulle vente lang tid på en bekræftelse. United bad om at forlænge deadline med en time. 
 
- Jeg var så bekymret, for hvis papirarbejdet ikke gik i orden, så kunne jeg ikke skrive under med United, og jeg kunne samtidig ikke spille for Penarol.
 
- Min kæreste blev ved med at opdatere Uniteds hjemmeside, for at se, om det var gået igennem. Til sidst råbte hun: 'Se! Manchester har tilføjet dig til deres side!' Og så begyndte vi at juble, fortæller Pellistri.
 
Pellistri har endnu sin førsteholdsdebut til gode, men uruguayaneren har tid nok, for han har skrevet kontrakt frem til sommeren 2025.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE