AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:03:2020 09:33
Drømmescenariet for Arteta: Sådan skal startelleveren i 2020/21 se ud

Football.london har givet deres bud på, hvordan Mikel Artetas drømmestartellever skal se ud i næste sæson.


Der florerer mange transferrygter i den europæiske sportspresse, mens bolden ligger stille rundt omkring i verden.

I den forbindelse har Football.london set nærmere på de spillere, som Arsenal bliver kædet sammen med.

Derudover har de vurderet hvilke spillere, der vil være de bedste signings for Mikel Arteta og kommet med et bud på, hvordan den stærkeste startellever kan se ud til næste sæson.

I midterforsvaret er Pablo Mari til at finde, som de sikrede sig i januarvinduet og står til at skifte til permanent, samt William Saliba, som de hentede sidste sommer og udlejet tilbage til Saint-Etienne. Til sommer er han tilgængelig for London-klubben. På de to back-positioner er Bukayo Saka og Hector Bellerin.

På centrale midtbane er Granit Xhaka og Thomas Partey til at se, hvor sidstnævnte fra Atletico Madrid bliver rygtet kraftigt til The Gunners. 

På de offensive pladser kan man også se to nye ansigter: Willian fra Chelsea, der står til at kunne hentes på en fri transfer, samt Orkun Kökcü, der på nuværende tidspunkt spiller i Feyenoord.

Se mediets bud på Mikel Artetas potentielle startellever i næste sæson her:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED