AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2018 11:05
Drømmen, Den Opnåelige og Jokeren: Her er tre mulige United-indkøb

PLBOLD kommer her med tre bud på mulige Manchester United-signings i vintertransfervinduet.


Drømmesigningen: Milan Skriniar - Internazionale 

Det var ingen hemmelighed, at José Mourinho var på udkig efter en ny midtstopper i sommerens transfervindue, og den unge slovakiske Inter-spille var angiveligt blandt trænerens favoritter.

Før starten på denne sæson virkede midterforsvaret måske ikke som Uniteds akilleshæl, men holdet har lukket mål ind på stribe og har i øjeblikket den fjerde dårligste defensive statistik i Premier League.

Derfor kunne Skriniar sagtens blive manden, der kunne stoppe blødningen.

Han startede karrieren for Sampdoria, hvor hans talent var så åbenlyst, at han blev den yngste forsvarer til at spille 35 kampe i Serie A nogensinde. Det skaffede ham et velfortjent skifte til Inter, hvor han spillede samtlige minutter af sidste sæson i Milano-klubbens bagkæde. 

Hvorfor?

Skriniar er stærk i mand til mand-spillet og laver i gennemsnit 2,3 tacklinger per kamp, ligesom han også er god på bolden, hvorfor han tidligere har spillet defensiv midtbanespiller for det slovakiske U21-landshold.

Derudover er Skriniar angiveligt allerede en ledertype trods sin forholdsvis unge alder.  Dem har Manchester United ikke haft mange af i bagkæden siden Rio Ferdinand og Nemanja Vidic, så på mange måder virker slovakken som den ideelle signing for The Red Devils.

Spørgsmålet er, om han er tilgængelig i vintertransfervinduet, hvilket virker usandsynligt.  Inter er for alvor ved at vende tilbage til toppen af italiensk fodbold og er for første gang i flere år med i Champions League, så klubben vil nødigt slippe én af sine kernespillere midt i sæsonen, medmindre Manchester United lægger et tilbud på bordet, som er umuligt at sige nej til.

Skriniar koster angiveligt omkring £60 millioner, men når Lazio officielt forlanger mere end £100 millioner for en spiller som Sergej Milinkovic-Savic, kan Inter også sagtens oppe prisen på Skriniar.

Den opnåelige: Matthijs de Ligt - Ajax

Den 19-årige hollandske midterforsvarer er allerede blevet rygtet rundt til hele stjernerækken af europæiske topklubber - heriblandt Barcelona, Tottenham og netop Manchester United.

For nok mangler den unge forsvarer erfaring - og brød først for alvor igennem på Ajaxs førstehold sidste oktober -  men alt tyder på, at de Ligt er The Real Deal. 

Med sin unge alder er han stadig tilbøjelig til at lave den lejlighedsvise hjerneblødning, men til gengæld virker han allerede nu som den fødte leder.

Spørgsmålet er, om alderen kan udelukke et skifte, fordi José Mourinho leder efter en allerede helt etableret midterforsvarer med mere rutine i kufferten. 

Er United interesseret, kan de Ligt i hvert fald hentes for et beløb i omegnen af €50 millioner, medmindre de mange forskellige topklubber begynder at overbyde hinanden på skift. 

Mattthijs de Ligt har nemlig stadig kontrakt med Ajax frem til 2021, men den hollandske storklub har aldrig været for fin til at sælge sine spillere i vintertransfervinduet, hvis den rette køber banker på med den rette pris - se bare Liverpools køb af Luis Suarez i sin tid. 

Særligt relevant kunne et skifte blive, hvis ikke Ajax formår at avancere fra Champions League-gruppespillet, hvor de konkurrerer med Bayern München, Benfica og AEK Athen. 

Jokeren: Gary Cahill - Chelsea

Nogen langtidsløsning bliver Gary Cahill næppe, men adskillige medier har allerede fyldt sine spalter med rygter om, at den engelske Chelsea-forsvarer kunne skifte til Manchester United i vintertransfervinduet.

Cahill har udtalt offentligt, at han er utilfreds med manglen på spilletid for Chelsea under Maurizio Sarri - og fortsætter situationen sådan, vil han opsøge et skifte væk fra Stamford Bridge.

I den forbindelse er Maurizio Sarri citeret for at sige, at Cahill godt kan forvente flere minutter i løbet af oktober, november og december, men den italienske Blues-boss udelukker bestemt ikke, at en handel kan finde sted til januar.

Er Chelsea parate til at sælge til en direkte rival -  forudsat at Manchester United indhenter terræn i Premier League-tabellen -  kunne Cahill derfor godt blive en mulighed, hvis The Red Devils er desperate efter en hurtig lappeløsning på sine defensive problemer, inden man for alvor forstærker i sommerens transfervindue.

Ifølge bookmakerne er Manchester United i hvert fald favoritter til at hente Cahill, og med englænderen ved Mourinho, hvad han får, da de kender hinanden fra portugiserens sidste ophold på Stamford Bridge. 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED