AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2020 16:23
Drømmedestinationen: Arsenal ønsker stadig at signe Upamecano

Tyske Bild skriver i dag, at The Gunners er blandt klubberne, der fortsat ønsker at hente den franske midterforsvarer.


Arsenal forsøgte sig angiveligt med et bud på €60 millioner sidste sommer, men måtte afblæse jagten på Dayot Upamecano, da RB Leipzig nægtede at sælge ham.

Men til sommer har den 21-årige franskmand kun et år tilbage på sin kontrakt, og han nægter ifølge Bild at forlænge. Derudover skulle midterforsvarerens frikøbsklausul også falde med €20 millioner hver sæson, så den nu ganske belejligt er på €60 millioner.

The Gunners ønsker stadig at signe ham, da de ser ham danne et mangeårigt makkerpar centralt i defensiven med l William Saliba.  Det store problem er, at klubber som Bayern München og FB Barcelona også udviser interesse i Upamecano.

Resultatmæssigt og prestigemæssigt har Arsenal i øjeblikket svært ved at konkurrere med de to klubber, men Edu og Mikel Arteta har måske et es i baghånden.

Upamecano anser selv Premier League som sin drømmedestination, og det kan måske ende med at blive en fordel for Arsenal.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED