AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2020 09:43
Drastiske ændringer: Forbund overvejer nyt format af transfervinduet

Fodboldmyndigheder overvejer at lave sommerens transfervindue om grundet coronavirussen.


Premier League ligger stille, og det er fortsat uvist, hvornår fodbolden genoptages rundt omkring i Europa.

I det engelske håber man på at kunne færdiggøre ligaerne inden den 1. juli, men det er ikke sikkert, da det ikke er sandsynligt, at ligaerne gentoptages i starte af juni.

Tidligere på året ændrede man transfervinduet i England, så det står til at åbne den 10. juni og slutte igen den 31. august, men nu overvejer man at forlænge transfervinduet.

Klubberne vil formentlig ikke sælge spillere, hvis sæsonen stadig er i gang, og derfor overvejer fodboldmyndighederne at forlænge transfervinduet frem til den 1. januar og dermed have ét stor transfervindue i løbet af sæsonen.

Premier League-klubberne er bundet af FIFAs regler, og fodboldforbundet har oprettet en gruppe, som skal forsøge at løse de problemer, som COVID-19 har skabt ifm. transfervinduet. 

Derudover skal de også forsøge at løse problemerne med de spillere, hvis kontrakter udløber den 1. juli. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED