AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:10:2018 09:39
Dortmund-forsvarer: Jeg vil spille for Manchester United

23-årige Manuel Akanji drømmer om at spille for klubben, han har været fan af siden barnsben.


Den schweiziske midterforsvarer Manuel Akanji er fast mand i startopstillingen for Lucien Favres Borussia Dortmund-mandskab, men i fremtiden håber forsvareren på, at han kan blive det samme for Manchester United.

- Mange ved, at Manchester United har været min yndlingsklub, siden jeg var lille. Det ville være dejligt at spille for dem, fortalte Akanji til tyske medier torsdag.

Men at få opfyldt drømmen om at spille for klubben, han har været tilhænger af siden barnsben, haster ikke mere, end det jager.

- Jeg vil altid gerne nå et nyt karrierehøjdepunkt og nå så langt med fodbolden, som jeg kan, men det er svært at planlægge sin fremtid, og du ved aldrig, hvad der kommer til at ske, siger Akanji, der inden skiftet til Dortmund fra Basel var sat i forbindelse med blandt andet Liverpool.

I øjeblikket insisterer Akanji dog på, at han er tilfreds hos Dortmund og er fokuseret på at vinde titler med det tyske storhold, der ser ud til at kunne tippe mægtige Bayern München af pinden i år.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED