Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:09:2020 15:33
Dortmund-anfører: Sancho bliver endnu en sæson i klubben

Marco Reus fortæller til Sky Germany, at Jadon Sancho bliver endnu en sæson i klubben.


På tirsdag om en ugen ved vi, om Marco Reus har ret, når han nu siger, at Jadon Sancho tager endnu en sæson i den tyske storklub. Da vil transfervinduet endelig være lukket, og Jadon Sancho-sagaen vil være ovre.

Der har været rygter om en noget nær sikker handel for Manchester United, ligesom der også har været adskillige historier om, at The Red Devils har forspildt deres chance for at signe den 20-årige englænder.

Flere Dortmund-direktører og en lang række Dortmund-spillere har i løbet af sommeren flere gange givet udtryk for, at Sancho bliver i klubben. Nu er klubanfører Marco Reus den seneste til at understrege det.

- Vi er alle glade for, at han bliver hos os i sæsonen. Han leverer på flere punkter, både mål, assists, og det giver os en masse points til tabellen, siger Reus til Sky Deutschland.

Flere engelske medier skrev forleden, at Manchester United nu var klar til at komme med et forbedret bud på Sancho. Om det måske kan få Dortmund på andre tanker, ved vi i hvert fald med sikkerhed om en uges tid.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED