Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2021 19:10
Dortmund afviser første Sancho-bud: Så meget skal United betale

Dortmund har heller ikke i år tænkt sig at slippe Jadon Sancho billigt.


Det føles som en uendelig saga mellem Manchester United og deres evigt konservative forsøg på at lirke Dortmunds engelske stjerne Jadon Sancho fri.

I dag kom det frem, at De Røde Djævle havde afgivet et bud på 78 millioner euro plus bonusser for spilleren, men dette bud er konsekvent blevet afvist, erfarer en hær af journalister heriblandt de velinformerede Simon Stones og Christian Falk.

Die Schwarzgelbe har nemlig heller ikke i år tænkt sig at slippe Sancho for mindre, end de i første omgang forlangte for spilleren.

Transferguruen Fabrizio Romano har også berettet om situationen, hvor det forlyder, at Dormund ganske klart har formidlet deres prisskilt vedrørende Sancho.

Ifølge italieneren kræver Dormund stadig 95 millioner euro for Sancho, hvilket klubben allerede informerede United om tilbage i april.

Romano tilføjer, at United og Sancho internt er enige om en femårig aftale.

Den 21 årige englænder stod i fjord noteret for 16 mål og 20 assists for Dortmund i en sæson, der ganske sigende ikke var hans bedste.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED