AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2022 22:43
DONE DEAL: West ham henter brasilianer

West Ham styrker mandskabet i januarvinduet, melder brasiliansk medie.


West Hams første januarsigning er angiveligt i hus.

Ifølge det brasilianske medie, UOL Esporte, har Premier League-klubben lukket en aftale med Sao Paulo omkring Luizão - en 20-årig midtstopper fra Brasilien.

Efter interesse fra flere europæiske klubber - heriblandt Fulham og Benfica - er Sao Paulo blevet enige med The Hammers. 

UOL Esporte beretter, at West Ham skal betale en kompensation til Sao Paulo, som også har fået en videresalgsklausul i aftalen.

Luizão stod til at forlade klubben på en fri transfer i slutningen af næste måned, og det er grunden til, at der er tale om et kompensationsbeløb og ikke et decideret transferbeløb.

I de kommende dage vil han rejse til London for at gennemgå sit lægetjek og derefter skrive under på en kontrakt frem til sommeren 2026 med London-klubben. West Ham vil efter sigende få en option på at forlænge kontrakten med yderligere to år. 

I den seneste sæson blev Luizão noteret for 14 ligakampe for Sao Paulo.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE