AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2019 09:49
Dommerchef er under pres: Premier League vil diskutere VAR

Premier League har kaldt Mike Riley til møde, hvor man skal snakke om VAR.


Premier League har i denne sæson indført VAR, og i de første fire spillerunder har det været et stort samtaleemne.

Der har været nogle kontroversielle kendelser, og Premier League har kaldt Mike Riley, der er chef for Professional Game Match Officials Limited (PGMOL), til møde for at diskutere de problemer, der har været i de første runder. Det skriver Daily Mail.

Der har bl.a. været nogle hændelser, hvor VAR ikke har grebet ind, selvom dommeren har haft mulighed for at se hændelserne i replay i flere vinkler.

Daily Mail beretter også, at man har den følelse, at VAR-dommere er tøvende med at sende dommeren til skærmen med frygt for at sænke kampen.

Et eksempel på dette var hændelsen mellem Youri Tielemans og Callum Wilson, hvor dommeren formentlig havde udvist Leicester-spilleren, hvis han havde set hændelsen på replay. 

Manchester City havde med stor sandsynlighed også fået straffespark mod Bournemouth, da David Silva blev nedlagt, men dommeren blev ikke bedt om at se situationen på replay af VAR-dommerne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED