AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2021 21:01
Dommer: Derfor fik Ben Godfrey ikke rødt kort mod Arsenal

Everton slog Arsenal i en dramatisk 2-1-sejr selvom visse fans måske ville mene, at Everton skulle have haft en mand smidt ud.


Et dramatisk mål i overtiden gjorde, at Arsenal måtte tage tomhændet hjem fra Goodison Park. 

Det er dog på trods af, at Everton måske skulle have spillet med en mand mindre. I første halvleg trampede Ben Godfrey nemlig Arsenals Takehiro Tomiyasu i ansigtet. 

Sky Sports-panelet var ikke i tvivl: Gary Neville udtalte efter, at det var klart forsætligt. Og Jamie Carragher fortalte i pausen, at Godfrey var meget heldig ikke at være sendt tidligt i bad. 

Tidligere Premier League-dommer, Dermot Gallagher, fortæller dog til TalkSport, hvorfor Mike Dean traf den rette beslutning:

- Han (Godfrey, red.) ser væk i øjeblikket, og han er nødt til at træde ned et eller andet sted, men billederne siger ikke gode ud, fortæller han. 

- Men hvis jeg skulle sige, at en spiller trampede på en andens ansigt, ville jeg være helt sikker, inden jeg dømte noget. Og den eneste, som kan være helt sikker, er spilleren selv, tilføjer han og konkluderer:

- Derfor skal tvivlen komme ham til gode. 

Mike Dean, som dømte gårsdagens kamp, virkede sikker i sin sag. Det er dog uklart, om Arsenal havde smidt føringen, hvis Everton skulle have spillet med 10 mand i store dele af kampen. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE