AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:08:2019 10:08
Dommen falder mandag: Skifter Sanchez til Inter eller ej?

Vi bliver angiveligt klogere på, om Sanchez forlader Manchester United på et lejeskifte, mandag.


Alexis Sanchez finder angiveligt ud af, om han er købt eller solgt af Manchester United denne mandag. Det skriver Sunday Express.

Den chilenske angriber er blevet tilbudt en udvej og chancen for at frelse sig selv og sin karriere i Inter Milan, men de to klubber har haft et stridspunkt;  Den tidligere Arsenal-stjernes massive løn.

Manchester United har indfundet sig med, at man skal betale noget af Sanchez' løn, mens han befinder sig i Milano på en lejeaftale, men Premier League-klubben nægter at hæfte for størstedelen.

Der skulle dog være en vilje hos begge parter til at lukke aftalen denne mandag, og Alexis Sanchez har allerede takket ja til skiftet.

Manchester Uniteds nederlag til Crystal Palace og en potentiel skade til Anthony Martial kan dog måske ende med at sætte en stopper for lejeskiftet, da Manchester United i forvejen er tyndt besat på de offensive pladser.

Om det får en indflydelse eller ej, bliver vi formentlig klogere på i morgen, mandag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED