AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 16:02
Domino-effekt: Fékir er nøglen til Lo Celsos Premier League-skifte

Nabil Fékir er på vej til en spansk klub, og det kan åbne op for, at Giovani Lo Celso skifter til Premier League.


For bare et år siden så det længe ud til, at Nabil Fékir var på vej til Premier League, men Liverpool trak sig. Alligevel ser det nu ud til, at franskmanden kan komme til at spille en rolle i forbindelse med et skifte til Premier League.

Det er dog ikke ham selv, der er på vej til den bedste række i England.

Ifølge London Evening Standard forventes han nemlig at gennemføre et skifte til Real Betis i løbet af de kommende dage, og hvis han kommer til den spanske klub, vil det give Giovani Lo Celso lov til at skifte.

Og det er her, at det bliver rigtig interessant for et par af klubberne i Premier League. Gennem længere tid er han blevet sat i forbindelse med både Manchester United og i særdeleshed Tottenham, og rygterne går på, at han også har bedt om at få lov til at skifte klub.

Den mest sandsynlige destination ser ud til at være Tottenham, om end Benfica har meldt sin interesse.

Real Betis kræver dog €75 millioner for Giovani Lo Celso, og det vil Tottenham formentlig ikke betale, og samtidig kan et skifte også afhænge af, om Christian Eriksen fortsætter i klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED