Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2021 19:50
Dokumenter afslører: Sådan skal en ny Super League se ud

Nu er der kommet nye afsløringer om det potentielle turneringssetup i en ny Super League.


Det kom lidt ud af ingenting, da FIFA udsendte en pressemeddelelse omkring en potentiel ny 'Super League', som bl.a. kan have stor betydning for Champions Leagues fremtid.

I samråd med UEFA og de andre store fodboldforbund meldte FIFA ud, at de klubber, som vil deltage i denne 'Super League' vil ikke få tilladelse til at spille i de turneringer, der bliver afholdt af diverse fodboldforbund. Det gælder bl.a. Champions League.

- Enhver klub eller spiller, der er involveret i en turnering som denne, vil få den konsekvens, at man ikke kan deltage i en turnering, som er organiseret af FIFA eller de andre fodboldforbund, lød meldingen fra FIFA.

The Times meldte forleden, at Manchester United sammen med Barcelona, Real Madrid og AC Milan førte an i dialogen om at starte en ny 'Super League'.

Nu kan det norske medie, Idretsspolitikk, komme med flere afsløringer om denne Super League, da de er kommet i besiddelse af et 18 sider langt dokument, hvor man kan se konkrete forslag til, hvordan turneringssetuppet kan ende med at se ud, hvis det bliver en realitet.

- 20 klubber i alt, hvor 15 klubber er med fast, og de sidste 5 klubber kvalificerer sig. 

- Det bliver en turnering fordelt i to grupper på 10 klubber.

- De 4 bedste klubber i hver gruppe kvalificerer sig til et slutspil. 

- Alle gruppespilskampe spilles i midtugen udover finalen.

- De 15 klubber, som anses for at være grundlæggere af Super League garanteres en indtægt på 2,5 milliarder kroner. 

- Alle klubber er garanteret 18 kampe, hvilket vil sige, at man møder hinanden to gange i gruppespillet.

- I alt vil der være 198 kampe. 

Ifølge Idretsspolitikk er det tiltænkt, at 5 eller 6 klubber er sikret en plads i denne Super League. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED