AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:08:2020 16:11
Døren på klem?: PL-trænerikon overvejer sine muligheder

Arsene Wenger overvejer i skrivende stund, om det ville være gavnligt med en retur til trænertjansen.


Arsene Wenger er én af de største trænere i Premier League-æraen, og han var træner for Arsenal i hele 22 år - fra 1996 til 2018.

Siden har han ageret ekspert hos forskellige TV-stationer, mens han er FIFAs Direktør for Global Fodboldudvikling. Trænertjansen hiver dog fortsat lidt i franskmanden.

- Jeg har lyst til at træne hver dag, for det har været mit liv. Jeg er 70 år gammel, og jeg har givet meget af mig selv. Bør jeg spille russisk roulette med mit helbred? Jeg gør ikke ting halvt, så det er spørgsmålet, som jeg stiller mig selv.

- Hvis jeg skal træne igen, skal det være under omstændigheder, som er optimale for mig - ellers gør jeg det ikke. Jeg plejede at lugte til græsset om morgenen, men nu har jeg mere adminstrative opgaver på kontorer, lyder det fra Wenger ifølge The Daily Mail.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED