AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2019 13:16
Dømt til at ske: Mourinho er interesseret i at hente sin yndlingsspiller

Dean Jones fra Bleacher Report skriver denne fredag, at Tottenham er interesseret i at hente Nemanja Matic.


Ungdom og hurtighed er to af de kvaliteter, som Ole Gunnar Solskjær sætter pris på i sine spillere, men ingen af delene er noget, Nemanja Matic besidder.

Heldigvis for serberen skulle José Mourinho og Tottenham faktisk være interesseret i at hente den defensive midtbanespiller til London. Det skriver Dean Jones for Bleacher Report.

Mourinho har to gange i sin trænerkarriere købt Matic, men der har været rygter om, at den nuværende Tottenham-træner ikke skulle ønske en genforening med serberen denne gang.

De skulle dog være skudt forbi, hvis man skal tro Bleacher Report. Tottenham og Mourinho er interesseret i den 31-årige midtbanespiller, og en kilde fra Manchester United fortæller til mediet, at klubben ikke har noget problem med at sælge til en rival.

The Red Devils håber dog på at kunne tjene £15 millioner, men er villige til at acceptere mindre bud, da Matic har kontraktudløb efter denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED