Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:06:2022 23:54
Dobbeltsigning: Chelsea og Manchester City er i forhandlinger

Chelsea har skruet op for transferjagten de seneste dage.


Der er sket en stor ændring i Chelsea-ledelsen, hvor Petr Cech, Marina Granovskaia og Bruce Buck har forladt klubben.

Nu er det ejer, Todd Boehly, der står i spidsen for klubbens transfers, og han har travlt.

Raheem Sterling er bl.a. på ønskelisten, og det forlyder også, at Chelsea har kontaktet Manchester City om en transfer, men englænderen er ikke den eneste. 

Daily Telegraph erfarer, at The Blues også har spurgt ind til den hollandske midtstopper, Nathan Aké, og er nu i forhandlinger med Manchester City om både Raheem Sterling og Nathan Aké.

Artiklen fortsætter under videoen

Andreas Christensen og Antonio Rüdiger har forladt klubben, og derfor er defensive forstærkninger en prioritet for Thomas Tuchel, og Nathan Aké befinder sig angiveligt i toppen af tyskerens ønskeliste.

Udover Nathan Aké er The Blues også interesseret i Matthijs de Ligt og Jules Kounde. 

Juventus kræver dog en meget stor pris for Matthijs de Ligt, som Chelsea ikke er villig til at betale. Der har også været snak om, at Timo Werner kan indgå i en handel med den hollandske midtstopper. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE