Dobbeltscoring af Deulofeu sænker Huddersfield

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
20.04.2019 Kl. 16:30
Watford holder liv i Europa League-drømmen efter 2-1 sejr over de sikre nedrykkere fra Huddersfield.

Gerard Deulofeu viste sine kvaliteter ved at score i begge halvlege, da Watfor besejrede Huddersfield med 2-1 lørdag.

Efter blot fem minutter kunne den spanske winger bringe The Hornets i front,  efter en defensiv blokering endte for fødderne af ham.

Næsten samme situation gentog sig til hans andet mål, da Jonas Lössls redning på Abdoulaye Doucoures skud lå lige til et skud fra spanieren.

Dermed var kampen mere eller mindre afgjort, da Huddersfield ikke formåede at kreere mange chancer undervejs.

The Terriers fik dog et sent trøstemål, da Karlan Grant kunne heade den ind i kampens døende minutter.