AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 13:59
Dobbelgænger: Salah-lookalike har nu fået job på Anfield

Anfield-vagten Mahmoud Ahmed ligner Liverpool-stjernen pænt meget.


Hvis du som Liverpool-tilhænger drager til Anfield,  skal du være exceptionelt heldig for at få et billede eller en autograf af Mohamed Salah.

Heldigvis er der håb, for du kan nu få det næstbedste -  et billede med Mahmoud Ahmed, der næsten til forveksling ligner The Egyptian King.

Ahmed har nemlig fået et job som vagt på det legendariske Liverpool-stadion.

- Mohamed Salah og jeg stammer begge fra Egypten, arbejder begge i Liverpool og har den samme højde.  Den eneste forskel på os to er lønnen, fortæller Ahmed grinende til Sportbible.

Mahmoud Ahmed har levet størstedelen af sit liv i Nilens Land, men flyttede i 2010 til Merseyside for at arbejde på en libanesisk restaurant. 

Han var dog allerede to år forinden begyndt at følge Liverpool intenst, og da hans store nationalhelt, Mohamed Salah, skiftede til The Reds i 2017, kunne han ikke længere holde sig i skindet.

Derfor søgte han en vagtstilling på Anfield tidligere i år, og med sit udseende kunne den jobsamtale kun gå én vej.

- Interviewet fandt sted på Anfield. Da jeg gik ind på kontoret, troede alle cheferne, at jeg var Mo Salah og tog billeder med mig, fortæller Ahmed.

- Selv min chef hilser på mig ved at sige "Hej Mo".

Det er dejligt at blive forvekslet med sit store idol og Liverpool-stjernen Salah, men det til tider også sin bagside, føler Ahmed.

- Under mit arbejde bliver jeg set af alle, og folk tror, jeg er Mo salah og vil have taget billeder med mig. Jeg kan lide det, men nogle gange tager folk pis på det og vil have mere end ét foto og noget til Instagram, fortæller Liverpool-vagten.

Men når man kan få lov at opleve de famøse "European Nights" på Anfield, er det altid det hele værd.  Mahmoud Ahmed var selvfølgelig på arbejde, da Liverpool leverede sit sensationelle comeback mod Barcelona sidste sæson.

- Det var vanvittigt. Det var den bedste kamp, jeg nogensinde har set.  Efter sejren ville alle kysse mig, siger Ahmed.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED