Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Disse fem spillere får deres Premier League-gennembrud i år

Af Morten Bruun Jørgensen
07.08.2023 Kl. 12:01
Vi har udpeget fem spillere, der i den kommende sæson kan få deres store gennembrud i Premier League.

Hver eneste sæson er der spillere, der bryder igennem i Premier League og virkelig får folk til at spærre øjnene op. 

I sidste sæson var det blandt andre William Saliba, Kaoru Mitoma og Jacob Ramsey, som for alvor slog igennem i verdens bedste liga. 

 

Med Premier League-sæsonen lige rundt om hjørnet har vi derfor udpeget fem spillere, der kan bryde gennem lydmuren i løbet af 2023/24-sæsonen. 

Levi Colwill (Chelsea)
Lige nu er Englands største forsvarstalent Levi Colwill. Han spillede allerede i sidste sæson en del kampe for Brighton under sit lejeophold, men nu står han foran sit helt store gennembrud i Premier League, for han ligner en starter hos Chelsea. Colwill er utrolig boldsikker, og er samtidig i besiddelse af en god fart og god spilforståelse. Han har for nylig forlænget sin kontrakt med Chelsea til 2029, og det viser tydeligt, at han er en spiller, som ledelsen regner med. 

Kevin Schade (Brentford)
I januar lejede Brentford den tyske U21-landsholdsspiller i Freiburg, og han fik i glimt vist, at han har et stort potentiale, hvorfor danskerklubben købte ham fri tidligere på sommeren for næsten 200 millioner kroner. Med sin utrolige fart er han en trussel mod alle modstandere, og med Ivan Toney ude i de kommende måneder kommer han til at spille en vigtig rolle i Thomas Franks offensiv. 

Ryan Giles (Luton)
Når man er en klub uden de store penge, må man handle klogt, og det kan Luton meget vel have gjort ved at hente 23-årige Ryan Giles i Wolverhampton. I sidste sæson strålede han i den næstbedste engelske række, hvor han var udlejet til Middlesbrough. Her fik han 45 kampe, hvor han leverede 11 assists. Englænderen er en arbejdsivrig kantspiller, som har en god indlægsfod, og det kan angriberne hos Luton komme til at nyde stor gavn af. 

Mykhaylo Mudryk (Chelsea)
Det kan man måske virke en smule skørt at smide den ukrainske landsholdsspiller ind her efter de første seks måneder hos The Blues, hvor han skuffede i helt enorm grad. Til gengæld har han henover sommeren – både til U21 EM og i Chelseas træningskampe – vist glimt af sit store potentiale. Med Mauricio Pochettino venter en ny start for The Blues, og det kan i den grad komme Mudryk til gavn, og måske kan han gå en stor sæson i vente. Det tror vi. 

João Pedro (Brighton)
Selvom han kun er 21 år, har han allerede spillet to kampe i Premier League i to forskellige sæsoner, og derudover har han også fået to sæsoner i The Championship. I sidste sæson var han en af ligaens bedste spillere for Watford, og nu skal han igen spille i verdens bedste liga. Denne gang for Brighton, og her er der lagt op til, at han kommer til at spille en stor rolle. Med sin store alsidighed kan han bruges på flere pladser, og han har desuden tanket selvtillid ved at score på et par straffespark denne sommer. 


TOPHISTORIER LIGE NU

5. De har købt rettighederne til Saudi Pro League

Annonce