AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 19:10
Diouf om Liverpool: Umuligt at gentage sidste sæson

El Hadji-Diouf er ikke overbevist om, at Liverpool kan lægge lige så meget pres på Manchester City, som de gjorde i sidste sæson.


Liverpool var tæt på at have en perfekt 2018/19-sæson. Jürgen Klopp og co. 97 point sammen, men det var usædvanligt nok ikke nok til at vinde Premier League. 

The Reds kunne dog som en trøst løfte Champions League-trofæet efter en 2-0-sejr over Tottenham i finalen i Madrid. 

Den tidligere Liverpool-spiller, El Hadji-Diouf, tvivler dog på, at Liverpool er lige så stærke i den kommende sæson. 

- De var så gode i sidste sæson. Jeg kunne ikke tro, at de spillede så godt, også missede de chancen for at vinde Premier League. Hver sæson er forskellig, og det er umuligt for dem at gentage sidste sæson, sagde Diouf til A Bola

- Deres præstationsniveau var utroligt, og de tabte det engelske mesterskab med et point.

- De må være realistiske forud for den kommende sæson. City er en god rival, fordi de havde svært ved at hive titlen hjem. Jeg tror ikke, at Liverpool vil spille på samme niveau som i sidste sæson.

Diouf spillede i Liverpool fra 2002 til 2005, men han anses som værende en af klubbens værste indkøb. Den tidligere angriber nåede 80 kampe i Liverpool-trøjen. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED