AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:03:2020 10:42
Di Marzio: Chelsea er klar til at betale 60 mio. for 18-årig vidunderdreng

Chelsea er blandt klubberne, som er villige til at betale en frikøbsklausul på €8 millioner for stortalentet Nico Melamed.


Nico Melamed er måske ikke et navn, der får nogle klokker til at ringe endnu, men ifølge Sky Italia-journalisten Gianluca Di Marzio er det et navn, du bør skrive dig bag øret.

Den 18-årige spanske midtbanespiller har allerede fået sin førsteholdsdebut for Espanyol i Europa League, og han er udråbt til at blive en af fremtidens helt store stjerner.

Derfor er flere europæiske storhold også villige til at betale hans frikøbsklausul på €8 millioner - knap 60 millioner kroner - og Chelsea er ét af dem.

Sammen med klubber som Real Madrid, FC Barcelona og Bayern München har The Blues fulgt ham tæt hele sæsonen frem til suspenderingen af fodbold Europa rundt, og ifølge Di Marzio er det ikke usandsynligt, at vi får en handel at se i de kommende måneder.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED