AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:02:2019 18:55
Deulofeu med klar melding: La Liga er bedre end Premier League

Watford-spilleren er ikke i tvivl om, at ligaen i hans hjemland er bedre end den engelske Premier League.


Gerard Deulofeu er et produkt af FC Barcelonas berømt akademi "La Masia", men spanieren har aldrig haft held med at bryde igennem klubbens førstehold. Derfor har han af to omgang søgt væk fra klubben. Først gik turen til Everton på en lejeaftale i sommeren 2013, ligesom han også har været udlejet til Sevilla og AC Milan, inden han i 2015 vendte retur til Everton på en permanent aftale.

I dag tørner den 24-årige spanier ud for Watford, og inden weekendens kamp mod sin tidligere arbejdsgiver har han givet et interview til TalkSport. Her kommer den hurtige kantspiller blandt andet ind på forskellen mellem La Liga og Premier League.

- Kigger man på passionen og de fyldte stadions, så er Premier League den bedste liga. Omvendt er La Liga den liga med de bedste spillere i verden. Dermed ikke sagt, at nogle af verdens bedste ikke er i Premier League. De er bare ikke på niveau med dem i Barcelona og Real Madrid, slutter Gerard Deulofeu.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED