AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2020 21:25
Detaljerne skal på plads: Dette kan forhindre PL-klubber i Coutinho-handel

Football.london erfarer, at FC Barcelona er klar til at sige farvel til Philippe Coutinho igen, men hvad betyder det egentlig?


Philippe Coutinho har allerede haft en storslået karriere i både Premier League og La Liga. 

Efter lejeopholdet i Bayern München er det dog gået ned ad bakke for brasilianeren, der ser ud til at ryge retur til Catalonien. 

Her er FC Barcelona imidlertid skeptiske, og flere spanske medier skriver, at man ikke vil beholde Coutinho i næste sæson. 

Football.london skriver her til aften, at et lejeophold i Premier League er på tale, men journalisten har sin tvivl omkring sådan en handel. 

Skulle Coutinho skifte på et lejeophold til for eksempel Chelsea, vil FC Barcelona have et krav om, at London-klubben skal købe ham senere. 

Det vil Chelsea ifølge football.london være skeptiske omkring, hvorfor tvivlen omkring lejeopholdet opstår ifølge journalisten.

Derudover er der også tvivl omkring, hvordan transfervinduet kommer til at se ud efter coronavirus.  

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED