AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2019 08:37
Det virkede for Lukaku: Nu starter Zahas agent sin flirt med Chelsea

Wilfried Zahas nye agent er citeret for at sige, at Crystal Palace-stjernen fortjener at spille for en større klub.


Wilfrieds Zaha skiftede for nyligt agent til Federico Pastorello, som også repræsenterer Romelu Lukaku. Udskiftningen skyldtes angiveligt, at Crystal Palace-stjernen var utilfreds med, at hans forhenværende agent ikke var i stand til at skaffe ham et skifte sidste sommer.

Men allerede nu ser det ud til, at Federico Pastorello er godt i gang med at skaffe sin klient et skifte væk fra The Eagles - måske allerede til januar.

- Jeg synes, han fortjener en ny udfordring og en topklub at spille for, for han er virkeligt en topspiller, fortæller agenten til Sky Sports.

- Det overrasker mig, for jeg læste om, hvordan han næsten skiftede i sommer, men valgte at blive. Men denne sæson har han vist, at han er meget fokuseret og koncentreret, så jeg tror, der kan opstå en ny god chance i januarmarkedet.

Kommentarerne kommer sjovt nok efter, at The Independent torsdag aften skrev, at Chelsea havde bedt Pastorello om at bane vejen for en mulig sommertransfer, der ville føre ivorianeren til Stamford Bridge.

Og det virker som om, at Pastorello ikke er sky for at bruge medierne til at opfylde sine klienters ønsker.  Som nævnt tidligere repræsenterer han også Romelu Lukaku, som fik sit ønskede skifte til Inter Milan sidste sommer.

I månederne op til sommertransfermarkedet var Pastorello også ude og udtale sig til medierne om, hvordan et skifte kunne blive aktuelt, fordi den belgiske angriber drømte om at spille i Serie A.

Den tilgang har formentligt været medvirkende til, at Lukaku i dag befinder sig i Inter. Spørgsmålet er, om samme taktik også fører Wilfried Zaha til Chelsea.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED