AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:05:2020 20:35
Det umulige er under opsejling: Newcastle-opkøb på vej i vasken

Newcastle ser nu pludselig ud til at glippe muligheden for en rig opkøber.


Det har længe ligget i kortene, at Newcastle inden længe skulle blive opkøbt af den stenrige, saudiarabiske virksomhedsorganisation PCP Capital Partners.

Det har skabt røre i England, hvor mange har været utilfredse med at få så magtfuld og pengestærk ejer med ombord, der ikke mindst tilmed efterlever meget skæve værdier for menneskerettigheder set fra et vestligt synspunkt.

Utilfredsheden har indtil videre ikke virket til at have indflydelse på, om opkøbet af Newcastle bliver en realitet, men det kan en helt anden sag nu have, erfarer avisen The Guardian.

PCP Capital Partners er nemlig kommet i stor knibe, efter den internationale handelsorganisation WTO har indledt retsag mod saudiaraberne med anklage om, at de står bag pirat streaming-tjenesten beoutQ.

BeoutQ er en stor, ulovlig streaming-platform, som blandt andet streamer live-fodbold fra alle de store ligaer såsom Premier League, Laliga og Bundesligaen.

Både FIFA og ovenstående ligaer har allerede i flere år forsøgt at bekæmpe BeoutQ, hvorfor PCP Capital Partners pludselig står i en fatal situation, hvis de skulle blive dømt ansvarlige for hjemmesiden.

Opkøbet af Newcastle er blevet aftalt som bestående af en overgangssum på svimlende 2,5 milliarder kroner, hvorfor klubbens nuværende ejer Mike Ashley også vil gøre alt, hvad han kan for at få WTO's anklager skudt til jorden. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED