AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2019 09:16
Det svære valg: Tre landshold jagter ung Chelsea-spiller

Tre landshold kæmper om at snuppe Chelseas Fikayo Tomori.


En skade til Antonio Rüdiger har betydet spilletid til unge Fikayo Tomori i Chelsea, og midtstopperen har imponeret med stærke defensive aktioner samt et drømmemål mod Wolverhampton. 

De flotte præstationer er naturligvis ikke gået ubemærket hen, og ifølge Daily Mail er hele tre landshold klar til at snuppe den 21-årige forsvarsspiller. 

Tomori har nemlig mulighed for at tørne ud for enten Nigeria, da hans forældre er nigerianske, Canada, hvor han er født, og England, hvor han har boet, siden han var en baby. 

På ungdomsniveau har Tomori både optrådt for Canadas U20-landshold og Englands U19-, U20- og U21-landshold, men selvom alle tre lande viser interesse, har han endnu ikke truffet en beslutning: 

- Jeg er borger i alle tre lande, så vi må se, hvad der sker. Det er rart at have så mange muligheder. Jeg kan ikke spille U21-fodbold mere, men i den seneste landholdspause modtog jeg ikke et opkald fra nogen. I den næste sker det måske, udtaler Tomori ifølge Daily Mail. 

Tomori har spillet for Chelsea, siden han var syv år. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED