Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2021 12:49
Det spidser til: Liverpool venter på endeligt svar fra Wijnaldum

Ifølge Fabrizio Romano afventer Liverpool stadig det grønne eller røde lys fra den hollandske midtbanespiller.


Forhandlingerne om en ny kontrakt til Georginio Wijnaldum har nu stået på i mere end syv måneder, og Liverpool afventer fortsat en endegyldig beslutning fra hollænderen. Det beretter Fabrizio Romano på sin Twitter-profil.

Liverpool skulle have præsenteret hollænderen for sit seneste kontraktudspil i begyndelsen af december, men midtbanespilleren har endnu ikke accepteret de vilkår, som klubben tilbød da.

Og det lyder ikke til, at Liverpool er klar til at tage en ny runde ved forhandlingsbordet. Romano skriver, at klubben venter på det endelige svar, hvilket altså indikerer, at Wijnaldum enten må acceptere eller forlade klubben.

Det kan han som bekendt frit gøre til sommer, når hans kontrakt udløber, og allerede nu er han i stand til at indgå forhåndskontrakter med andre klubber.

 

 

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED