Det så du ikke: Favoritsejre til Southampton og Leicester

Af Rasmus Bendrup
24.08.2019 Kl. 16:11
Her er et overblik over kampens øvrige resultater foruden Manchester Uniteds kamp mod Crystal Palace.

Manchester United tabte i overtiden dagens kamp til Crystal Palace, da Patrick van Aanholt nettede til 2-1 efter 92 minutter.

Andetsteds var der dog ligeledes dramatik, da Brighton og Southampton tørnede sammen i en kamp, hvor Florin Andone fik et fortjent rødt kort allerede efter 30 minutter efter en vanvidstackling.

Herefter tog Southampton skeen i den anden hånd, da Moussa Djenepo og Nathan Redmond scorede, og sikrede en 2-0-sejr til Ralph Hasenhüttls tropper.

Derudover spillede Sheffield United og Leicester også, og her kom goalgetteren Jamie Vardy i fokus, da han scorede til 1-0 efter 38 minutter. Sheffield United fik dog udlignet efter 62 minutter ved Oliver McBurnie, men efter 70 minutter scorede Harvey Barnes til kampens resultat, 2-1, hvilket sikrede Leicester tre point.

I den sidste 16-kamp var det så kriseramte Watford og West Ham, der krydsede klinger. Her sendte West Ham Watford endnu længere ned i sækken, da The Hammers vandt med 3-1.

Scoringerne blev sat ind af Mark Noble og to gange Sebastian Haller, mens Andre Gray nettede for Watford. Dermed har klubben fortsat nul point efter sæsonens første tre kampe.